Bank reinigen

Uw bank reinigen is noodzakelijk om hem mooi en schoon te houden. Het is belangrijk om de bank regelmatig te onderhouden. In de loop der tijd kunnen er vlekken ontstaan en kan de bank vuil worden. Mister Powerclean laat uw bank er weer fris uitzien met een reiniging. Géén onverwachte voorrijkosten of administratiekosten. Wij werken met een duidelijke all-inprijs, zodat u weet waar u aan toe bent. Heeft de reiniging van uw meubels niet het gewenste resultaat? Maakt u zich geen zorgen, u hoeft dan niet te betalen.

Waarom uw bank laten reinigen bij Mister Powerclean?

   • Wij reinigen uw bankstel bij u thuis
   • U betaalt geen voorrijkosten of administratieve kosten
   • Onze reinigingsmiddelen zijn milieuvriendelijk
   • No cure no pay: u hoeft niet te betalen als u niet tevreden bent
   • Uw bankstel is weer fris na de reiniging

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Mister Powerclean? Stuur een foto van uw bankstel via WhatsApp naar 06-21677227 of stuur een mail naar info@misterpowerclean.com.

Voor-en-na-foto’s van een gereinigd bankstel

Bankstel voor de meubelreiniging

Bankstel na de meubelreiniging

Hoe we uw bank reinigen

Stap 1: inspectie van uw meubel

Voordat wij starten met het reinigen van uw bankstel, stoel of fauteuil wordt het meubel geïnspecteerd. Tijdens deze inspectie kijken wij onder andere of de vlekken gereinigd kunnen worden en wat de meest geschikte reinigingsmethode is voor uw meubelstuk. Daarnaast voeren wij een gratis proefreiniging uit, zodat u direct het resultaat kunt zien.

Stap 2: de voorbehandeling

Na de proefreiniging wordt het meubel ingespoten met een reinigingsmiddel dat zowel oppervlakkig als diepliggend vuil losweekt. Nadat het meubel volledig is ingespoten, borstelt de reinigingsspecialist het vuil los.

Stap 3: de dieptereiniging

Om ervoor te zorgen dat al het vuil uit het meubel verdwijnt, wordt de stof doorgespoeld met heet water en het reinigingsmiddel. Gedurende het doorspoelen, wordt al het vuil en heet water uit het meubelstuk verwijderd en afgevoerd. Vervolgens neemt Mister Powerclean samen met u het resultaat van de dieptereiniging door.

Stap 4: het drogen van uw meubel

Na de dieptereiniging is het belangrijk om uw stoel, bank of fauteuil goed te laten drogen. Nadat u uw meubel ongeveer één dag heeft laten drogen, kunt u deze weer in gebruik nemen.

Extra optie: laat uw bank impregneren

Om ervoor te zorgen dat uw stoffen meubel lang mooi én schoon blijft, kunnen wij het meubel impregneren. Tijdens het impregneren brengen wij een vuilafstotende coating aan die ervoor zorgt dat vuil minder goed hecht. Tevens kunt u vlekken makkelijker verwijderen, wanneer uw bank is voorzien van een vuilafstotende coating.

Prijzen bank reinigen

De kosten van meubelreiniging zijn geheel afhankelijk van de conditie van uw meubel. Om u toch een indicatie van de kosten te geven, vindt u onderstaand een overzicht:

Reiniging bankstel

Prijsindicatie

Meubelreiniging tweezitsbank

€ 79,95

Meubelreiniging driezitsbank

€ 99,95

Meubelreiniging vierzitsbank

€ 119,95

Meubelreiniging vijfzitsbank

€ 139,95

Reiniging stoel

Prijsindicatie

Meubelreiniging fauteuil

€ 59,95

Meubelreiniging loveseat

€ 69,95

Meubelreiniging eetkamerstoel

€ 14,95

Impregneren

Prijsindicatie

Impregneren per zitplaats

€ 10,-

Ervaringen bank reinigen

Jimmy Hussen

‘Had niet gedacht dat mijn banken er weer zo netjes uit konden zien’

Wouter van Kamp

‘Ik had altijd een kleed om mijn bank om het vuil te bedekken. Dankzij Mister Powerclean hoeft dat niet meer’

Jip Borchert

‘Ben blij dat alle vlekken die door mijn kat zijn veroorzaakt, er eindelijk uit zijn’

Welke stoffen kunt u laten reinigen?

Elk soort stof heeft zijn eigen manier van reinigen nodig. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van de volgende textielstoffen:

Acryl Badstof
Katoen Linnen
Polyamide Polyester
Viscose Wol

Bank reinigen bij u op locatie: wij komen graag langs

U hoeft niet met uw bank naar ons toe te komen. We maken het eenvoudig voor u en komen bij u op locatie. De specialisten van Mister Powerclean rijden zonder voorrijkosten graag naar u toe in de volgende provincies:

 • Noord-Holland
 • Zuid-Holland
 • Utrecht
 • Flevoland

Mister Powerclean doet meer dan banken reinigen

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het reinigen van banken. Bij Mister Powerclean kunt u ook uw matras, tapijt of auto-interieur laten reinigen.

Matrasreiniging

Heerlijk is dat hè, een dag op bed blijven liggen. Gemiddeld brengen we maar liefst één derde van ons leven door op een matras. Gelukkig bestaat er een hoeslaken om te zorgen dat het matras langer meegaat. Een hoeslaken vermindert de opname van vocht in het matras, maar kan dit niet helemaal voorkomen. Het vochtige matras trekt huisstofmijt en bacteriën aan, waardoor het noodzakelijk is om het jaarlijks te reinigen.

> Lees meer over matrasreiniging

Tapijt-, kleed- en karpetreiniging

Een tapijt lijkt op het oog schoon, maar het vuil zit vaak dieper waardoor het onzichtbaar is. Mister Powerclean komt graag langs om uw tapijt op te frissen. Wij verwijderen vlekken en vuil, waardoor ook de onaangename geurtjes in uw woning verdwijnen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van tapijtreiniging? Neem dan contact met ons op via WhatsApp op het telefoonnummer 06-21677227.

> Lees meer over tapijt-, kleed- en karpetreiniging

Auto-interieur reiniging

Af en toe iets eten en drinken in de auto zorgt voor vuil in de auto. Zelf uw interieur schoonmaken met een doekje en een stofzuiger kan. Echter, u haalt hiermee alleen het oppervlakkige vuil weg. Wij werken met een speciale sproei-extractiereiniger, waardoor we het vuil dat diep verstopt zit in de vezels van uw bekleding ook uit uw auto kunnen verwijderen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan! We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking*

We verwijzen u naar onze Privacy- en cookieverklaring.