Eetkamerstoelen reinigen

Het is belangrijk om regelmatig uw eetkamerstoelen te laten reinigen om te genieten van een lange levensduur. Zo houdt u uw stoelen schoon, mooi en fris. Het voorkomen van vlekken is natuurlijk lastig. Daarom zorgt Mister Powerclean er met een reiniging voor dat uw eetkamerstoelen er weer netjes uitzien. We voorzien u vooraf altijd van een duidelijke all-inprijs, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Ook rekenen we geen voorrijkosten en administratiekosten. Zo blijft de prijs zo voordelig mogelijk. En bent u achteraf niet tevreden over het resultaat? Dan hoeft u niet te betalen.

Waarom uw eetkamerstoelen laten reinigen door Mister Powerclean?

 • We komen uw stoelen reinigen bij u op locatie
 • Milieuvriendelijke reinigingsmiddelen
 • Géén onverwachte voorrijkosten of administratiekosten
 • Na de reiniging geniet u weer van schone en nette eetkamerstoelen
 • Bent u niet tevreden? Dan hoeft u ook niet te betalen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw eetkamerstoelen? Stuur via WhatsApp een foto van uw stoelen naar 06-21677227 of stuur een e-mail naar info@misterpowerclean.com.

Voor-en-na-foto’s eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen voor de meubelreiniging

Eetkamerstoelen na de meubelreiniging

Kosten eetkamerstoelen reinigen

Gemiddeld bedragen de kosten voor het reinigen van één eetkamerstoel € 14,95. De exacte kosten baseren we op basis van de conditie van uw eetkamerstoelen. We komen graag bij u langs op locatie om een behandelplan en bijbehorende prijsindicatie op te stellen.

Ervaringen van onze klanten

Johan Dirk

‘Wat ben ik blij met het resultaat. De eetkamerstoelen zien er weer prachtig uit en ruiken heerlijk fris. Daarnaast waren de specialisten heel vriendelijk.’

Jasmijn Storn

‘Achteraf best spijt gehad van de keuze om witte eetkamerstoelen aan te schaffen. Ik ben dan ook heel blij met de reinigingen van Mister Powerclean.’

Judith Bol

‘Mijn dochter had gemorst met verf op de eetkamerstoelen. Wat baalde ik. Gelukkig zijn de vlekken na de reiniging weer helemaal verdwenen!’

Welke stoffen kunt u door ons laten reinigen

Bij ons kunt u terecht voor het reinigen van de volgende stoffen:

 • Acryl
 • Badstof
 • Katoen
 • Linnen
 • Polyamide
 • Polyester
 • Viscose
 • Wol

Uw eetkamerstoelen laten reinigen op een gewenste locatie

We begrijpen dat het voor u lastig is om met uw eetkamerstoelen bij ons langs te komen. Daarom komen we graag bij u langs. Op de door u gewenste locatie. Onze specialisten rekenen geen voorrijkosten en zijn inzetbaar in de volgende provincies:

 • Noord-Holland
 • Zuid-Holland
 • Utrecht
 • Flevoland

Stappenplan eetkamerstoelen reinigen

We reinigen uw eetkamerstoelen in de volgende vier stappen:

Stap 1: stoelen inspecteren

Voordat we starten met het reinigen van de stoelen inspecteren onze specialisten deze. We bepalen allereerst of het mogelijk is om de stoelen te reinigen en wat hiervoor de beste reinigingsmethode is. In de meeste gevallen kunnen we de vlekken direct uit iedere eetkamerstoel verwijderen. Voor een extra snel resultaat, voeren we een gratis proefreiniging uit.

Stap 2: voorbehandelen

De voorbehandeling bestaat uit het sprayen van de stoelen met een reinigingsmiddel. Op deze manier laat het vuil los. Vervolgens borstelen we het vuil los uit de stoelen.

Stap 3: eetkamerstoelen reinigen

Na de voorbehandeling is het tijd voor de reiniging. We spoelen de stof van de stoelen met heet water. Tijdens dit spoelen verwijderen we al het vuil uit de stoelen, waarna we tijdens de dieptereiniging het water direct afvoeren. Zo hoeft u niet bang te zijn dat er water achterblijft in uw stoelen.

Stap 4: drogen

Na de dieptereiniging zijn de stoelen nog vochtig. Het is dan ook belangrijk dat u de stoelen minimaal één dag goed laat drogen. Zodra de stoelen geheel droog zijn, kunt u weer genieten van frisse en schone stoelen.

Andere meubels laten reinigen

Naast het reinigen van eetkamerstoelen kunt u bij Mister Powerclean ook terecht voor het laten reinigen van andere soorten meubels. Zo kunt u ook uw tapijt, auto-interieur of matras door ons laten reinigen.

Matrasreiniging

Wist u dat we gemiddeld maar liefst een derde van ons leven doorbrengen op een matras? Niet vreemd, want het is natuurlijk ook gewoon heerlijk om in bed te liggen. Maar gaat u wel eens na wat dit betekent voor u matras? Een matras behoort tot een van de meest vervuilde objecten in een woning. Het is namelijk de perfecte leefomgeving voor huisstofmijt. Dat wilt u toch niet? Laat uw matras daarom jaarlijks grondig reinigen.
> Lees meer over matrasreiniging

Tapijt-, kleed en karpetreiniging

Vuil is altijd aanwezig op uw tapijt, kleed of karpet. Zichtbaar of onzichtbaar. Vuil zit namelijk vaak diep in de stof, waardoor het niet altijd direct zichtbaar is. Laat uw tapijt, kleed of parket reinigen door Mister Powerclean. We verwijderen het vuil en de vlekken, zodat onaangename geuren verleden tijd zijn. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via WhatsApp.
> Lees meer over tapijt-, kleed- en karpetreiniging

Auto-interieur reiniging

Een auto is soms net een tweede woning. Er wordt in gezeten, gekletst, gedronken en gegeten. Dit veroorzaakt vuil. U kunt natuurlijk uw auto zelf schoonmaken met een doekje of de stofzuiger, maar u verwijdert hiermee alleen het oppervlakkige vuil. Met een professionele reiniging zorgen we ervoor dat al het vuil dat diep verstopt zit in de vezels van uw bekleding ook verdwijnt. Zo geniet u weer van een nette en frisse auto.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u graag uw eetkamerstoelen laten reinigen door Mister Powerclean? Stuur dan een foto naar  06-21677227 of vul onderstaand contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking*

We verwijzen u naar onze Privacy- en cookieverklaring.