Trapbekleding reinigen concept

Ergert u zich aan uw vieze, bevlekte trap, maar wilt u geen nieuwe vloerbedekking voor uw trap aanschaffen? De professionals van Mister Powerclean doen er alles aan om uw trapbekleding te reinigen. Hardnekkig vuil en bacteriën verwijderen we met onze reinigingsbehandeling. In slechts vier stappen is de vloerbedekking op uw trap in één dag weer zo goed als nieuw. Door de professionals van Mister Powerclean in te schakelen profiteert u van:

 • Reiniging van alle soorten trapbekleding
 • Professionele reiniging op locatie
 • We komen langs wanneer het u uitkomt
 • Vrijblijvende offerte
 • We gebruiken milieuvriendelijke middelen

Benieuwd of we uw vieze trapbekleding kunnen reinigen? We ontvangen hier graag een foto van op info@misterpowerclean.com of via WhatsApp op 06 21 67 72 27.

“Mijn trap heb ik al jaren niet meer zo schoon gezien. Ik ben super blij met wat de mannen van Mister Powerclean voor mijn trap hebben betekend. Scheelde mij een hele hoop geld in ieder geval!”

Voor-en-na-foto’s

De trapbekleding voor het reinigen

De trapbekleding na het reinigen

Het reinigen van uw trapbekleding in vier stappen

De professionals van Mister Powerclean komen bij u langs om uw trap te inspecteren en een proefreiniging uit te voeren. Op deze manier testen we welke reinigingsmethode uw trapbekleding nodig heeft om er weer spic en span uit te zien. Als u tevreden bent met het resultaat van de proefreiniging, starten we met de echte trapbekleding reiniging. Deze bestaat uit slechts vier stappen.

Stofzuigen

Eerst verwijderen we losliggend vuil, stof en zand met een borstelstofzuiger. Hardnekkig vuil wordt bij deze stap nog niet verwijderd.

Voorbehandeling

Vervolgens gebruiken we een reinigingsmiddel op uw trapbekleding om dieper gelegen vuil los te weken. Na deze behandeling borstelen we het vuil er eenvoudig af.

Dieptereiniging

We spoelen met heet water en een reinigingsmiddel uw trapbekleding door. Het reinigingsmiddel trekt het vuil volledig uit de vloerbedekking op uw trap. Achteraf nemen we samen het resultaat door.

Drogen

Laat voor het beste resultaat uw trapbekleding een dag drogen.

Uw trap langer schoonhouden? Laat hem impregneren

Houd uw trapbekleding langer schoon door hem te laten voorzien van een impregneerlaag. Vlekken, vuil en stof trekken zo minder snel in de vloerbedekking van uw trap.

We reinigen trappen van particulieren en bedrijven

De professionals van Mister Powerclean zijn inzetbaar voor trappen van zowel particulieren als bedrijven. We zijn u zo min mogelijk tot last, doordat we uw trapbekleding snel, grondig en milieuvriendelijk reinigen. Ook is ons reinigingsmiddel veilig voor kinderen en huisdieren. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen via onderstaande knop. We komen graag langs om uw trapbekleding te reinigen.

Reinigen van elk type trapbekleding

De professionals van Mister Powerclean zijn gespecialiseerd in het reinigen van allerlei soorten vloerbedekkingen op de trap. Onze reinigingsmethode is dan ook geschikt voor vele materialen en stoffen. Typen trapbekleding die we vaak behandelen zijn:

Sisal trapbekleding Frisé trapbekleding
Projecttapijt Synthetische trapbekleding
Bouclé trapbekleding Hoogpolige trapbekleding

“Ik dacht eigenlijk echt dat de vloerbedekking op mijn trap aan zijn einde was… Toch liet ik Mister Powerclean komen om mijn trapbekleding te inspecteren. Ik wist niet wat ik zag toen ik het resultaat van de proefreiniging al zag! Wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet.”

Tarieven trapbekleding reinigen

Voor het bepalen van de kosten van het reinigen van de trapbekleding kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. De professionals van Mister Powerclean kunnen ook eerst langskomen om uw trap te inspecteren. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende offerte.

Tips voor het schoon krijgen van uw trapbekleding

Als u lang wilt genieten van uw gereinigde trapbekleding, hebben we een aantal bruikbare tips. Door zelf ook uw vloerbedekking te onderhouden, verlengt u de levensduur hiervan.

 • Verwijder een oppervlakkige vlek zo snel mogelijk
 • Probeer de vlek niet weg te wrijven, maar dep
 • Stofzuig uw trapbekleding ongeveer 3 x per week
 • Laat uw trapbekleding elk jaar professioneel reinigen
 • Loop vuil niet de trapbekleding op, doe uw schoenen uit of plaats een deurmat bij de ingang
 • Vangt uw trap direct zonlicht op? Gebruik raamdecoratie om verkleuring te beperken

Andere reinigingsdiensten

Naast het reinigen van uw trapbekleding zijn we inzetbaar voor: meubelreiniging, auto-interieur reiniging, tapijt-, kleed en karpetreiniging.

Contact met Mister Powerclean

Neem bij vragen over het reinigen van uw trapbekleding contact op met Mister Powerclean. Stuur een e-mail naar info@misterpowerclean.com of bel ons via 06 21 67 72 27. Interesse in het reinigen van de vloerbedekking op uw trap? Vraag een vrijblijvende offerte aan.