Vloerbedekking reinigen

Laat uw vloerbedekking reinigen door de professionals van Mister Powerclean en geniet binnen een dag weer van schone en frisse vloerbedekking. Met een reinigingsbehandeling verwijderen we hardnekkig vuil en bacteriën. Vlekken en aangename geurtjes op uw tapijt zijn zo verleden tijd. Met een vloerbedekking reiniging van Mister Powerclean profiteert u van:

 • Uw vloerbedekking schoon & fris binnen een dag
 • Reiniging met milieuvriendelijke middelen
 • Voor alle soorten vloerbedekking
 • Complete all-inprijs: geen verrassingen achteraf
 • Voor particulieren en bedrijven

Benieuwd of wij de vlekken in uw vloerbedekking kunnen verwijderen? Stuur direct een foto naar info@misterpowerclean.com of whatsapp uw foto naar 06 21 67 72 27.

Voor-en-na-foto’s vloerbedekking reinigen

Vloerbedekking voor de reiniging

Vloerbedekking na de reiniging

Laura de Graaf

‘Uiteindelijk hebben we gekozen voor een vloerbedekking reiniging. De specialisten Mister Powerclean gingen zeer secuur aan de slag en het resultaat is verbluffend!’

Sheila Krom

‘Het lijkt net een nieuwe vloer! Fris, schoon & alle mysterieuze vlekjes zijn verdwenen.’

Roderik Eemsel

‘"Op de bovenverdieping lag vloerbedekking wat er nog prima uit zag. Toch vonden we het idee niet heel fris en kozen daarom voor de vloerbedekking reiniging van Mister Powerclean.’

Uw vloerbedekking weer schoon & fris in vier stappen

Voorafgaand aan de reinigingsbehandeling inspecteren onze specialisten uw vloerbedekking om de juiste methode te bepalen. Vervolgens voeren we een proefreiniging uit, zodat u direct inzicht krijgt in het resultaat. Bent u tevreden? Dan starten we met de echte vloerbedekking reiniging. In slechts vier stappen oogt uw vloerbedekking weer netjes.

Zo werkt de tapijtreiniging van Mister Powerclean

We starten de reinigingsbehandeling met het verwijderen van loszittend vuil, stof en zand. Dit doen we met behulp van een borstelstofzuiger. Helaas kunnen we met het zuigen hardnekkig vuil niet verwijderen. De volgende stap is daarom ook een dieptereiniging.

Stap 1: stofzuigen

Met een grote borstelstofzuiger zuigen we stof, zand en ander loszittend vuil van uw tapijt. Zo kunnen we een groot deel van het vuil al verwijderen. Helaas krijgen we het hardnekkige vuil op deze manier nog niet weg, hier is een diepere reiniging voor nodig.

Stap 2: de voorbehandeling

Na het grondige stofzuigen, spuiten we uw vloerkleed in met een reinigingsmiddel dat het dieper gelegen vuil losweekt. Nadat we uw vloerkleed volledig hebben ingespoten, borstelen we het vuil gemakkelijk los.

Stap 3: de dieptereiniging

Om het vuil volledig uit uw vloerkleed te laten verdwijnen, spoelen we het grondig door met heet water en reinigingsmiddel. Tijdens het doorspoelen wordt het vuile water uit het vloerkleed verwijderd en afgevoerd. Vervolgens nemen we samen het resultaat door.

Stap 4: drogen

Voor het optimale resultaat is het belangrijk dat u uw tapijt goed laat drogen. Na ongeveer een dag zal dit volledig gedroogd zijn.

Impregneerlaag voor lang resultaat

Om zo lang mogelijk te genieten van uw schone vloerbedekking kunnen we een extra impregneerlaag aanbrengen. Vuil, stof en vlekken trekken zo minder snel in de vloerbedekking, waardoor u deze langer schoonhoudt.

Reiniging voor particulieren en bedrijven

Bij Mister Powerclean reinigen we vloerbedekking van woningen, kantoren en bedrijfsruimtes. U kunt altijd rekenen op een snelle, grondige en milieuvriendelijke reiniging. Binnen een dag is uw vloerbedekking weer droog. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid. Ons reinigingsmiddel is natuurlijk veilig voor huisdieren en kinderen.

Reinigen van elk type vloerbedekking

De vakkundige reinigingsmethode die we gebruiken is geschikt voor veel verschillende soorten materialen en stoffen. Zo kunnen we elk type vloerbedekking reinigen. Onderstaande voorbeelden zijn soorten die we vaak behandelen:

Wollen vloerbedekking Synthetische vloerbedekking
Sisal vloerbedekking Hoogpolige vloerbedekking
Getufte vloerbedekking Geweven vloerbedekking
Katoenen vloerbedekking Vloerbedekking van geitenhaar

Handige tips voor het onderhouden van uw vloerbedekking

Door juist onderhoud blijft uw vloer schoon en fris en treden slijtage en verkleuring minder snel op. Met onderstaande tips verlengt u de levensduur van uw vloerbedekking:

 • Vlek veroorzaakt? Verwijder deze zo snel mogelijk.
 • Dep de vlek schoon, niet wrijven!
 • Stofzuig uw vloerbedekking regelmatig: zo’n 3 keer per week.
 • Laat uw vloerbedekking jaarlijks vakkundig reinigen.
 • Plaats een deurmat bij de ingang om te voorkomen dat vuil naar binnen gelopen wordt.
 • Gebruik raamdecoratie om verkleuring door de zon te beperken.

Al onze reinigingsdiensten

Auto-interieur reiniging

Het reinigen van de binnenkant van uw auto vergt vaak veel tijd. Daarnaast verwijdert u zelf alleen het oppervlakkige vuil. Bij Mister Powerclean voeren we een reinigingsbehandeling uit met een speciale sproei-extractiereiniger. Zo verwijderen we al het stof, vuil en bacteriën, waardoor u geen last meer heeft van hardnekkige vlekken, nare geurtjes of eventuele allergieën.

Meubelreiniging

De bank om lekker languit op te liggen, de eetkamerstoelen voor heerlijk comfort en de hocker om uw hapjes en drankjes op neer te zetten: het zijn vast de meest geliefde en gebruikte plekken in uw woning. Deze veelgebruikte meubels zijn dan ook gevoelig voor vlekken. Laat uw meubilair professioneel reinigen door onze reinigingsspecialisten en geniet weer van schone en frisse meubels.

Lees meer over meubelreiniging

Tapijt-, kleed- en karpetreiniging

Vuil is altijd aanwezig op uw tapijt, kleed of parket. Of het nou zichtbaar of onzichtbaar is. Laat uw tapijt, kleed of karpet dan ook periodiek reinigen door een van de specialisten van Mister Powerclean. Zij verwijderen vuil en bacteriën, zodat u af bent van onaangename geurtjes in uw woning of kantoor. Stuur een foto via WhatsApp naar 06 21 67 72 27 en kom erachter wat onze specialisten voor u kunnen betekenen.

Lees meer over tapijtreiniging

Veelgestelde vragen over vloerbedekking reinigen

Kan ik mijn vloerbedekking zelf niet schoonmaken?

Het is belangrijk om uw vloerbedekking zelf ook schoon te maken. U kunt zelf heel goed oppervlakkige vlekken en loszittend vuil verwijderen. Helaas is het niet mogelijk om stof en vuil dat diep in uw kleed zit zelf te verwijderen. Vaak is dit wel de oorzaak van een minder fris ogende en ruikende vloerbedekking. Met een professionele dieptereiniging verwijderen we al het vuil en vlekken.

Moet ik mijn meubels voor de reinigingsbehandeling zelf verplaatsen?

Onze reinigingsspecialisten verplaatsen graag uw meubels, maar u mag dit natuurlijk ook zelf doen. Deze keuze laten we aan u.

Wat moet ik doen bij een vlek in mijn vloerbedekking?

Het allerbelangrijkste is om direct actie te ondernemen. Veroorzaakt u een vlek? Verwijder deze dan zo snel mogelijk door voorzichtig te deppen met een doek. Nooit wrijven! Vaste stoffen verwijdert u met een lepel. Neem voor optimaal resultaat direct contact op met onze professionele kleedreinigers. Zij kunnen uw vlek eenvoudig volledig verwijderen.

Neem contact op met Mister Powerclean

Heeft u vragen over onze vloerbedekking reiniging? Neem gerust contact met ons op via 06 21 67 72 27 of stuur een e-mail naar info@misterpowerclean.com. Of vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking*